YuP

Cahaya

January 2, 2015

First Day Orientasi Nur Umairah


Assalamualaikum w.b.t


Ok, nak cite short story jer

Arinie akak umairah first day orientasi kat tadika baru

Tadika kat mane? Alaa...tadika yang akak umairah suka sangat tunjuk dan kata nak skool kat sane

Aah...Tadika Tunas Cendiakawan kat Presint 9

Dekat jer dengan umah..dalam 1 seminit dah sampai


Mood umairah? sangat2 la happy dan gembiroo..sampai bangun pagi pun kul 6 pagi dan siap2 nak mandi pakai baju cendiakawan gtew...


Sampai tadika, ok x? sangat2 la memberansangkan...siap tegur kawan2 lain yang menangis..tapi ramai teacher kat situ hingat yang akak umairah dah 5 or 6 tahun..hehehe


Tunggu akak umairah tak? ermmm..kami tak tggu pun..siap2 cium peluk terus alik..tapi ibu dan ayah nyer siap jenguk kat dalam bilik cermin tengok umairah hokey or K.O..hehehe


Ada tggl pe2 nasihat or pesanan kat umairah? of course la..suwuh akk hormat dan dengar cakap teacher..paling penting jangan melawan teacher..bukan pesan menangis tau...haaah tak lupa kalo nak pergi toilet please gtew kat teacher..ORITE!!


sekarang layang gambar anak dara sulong yang pagi2 x-cited nak pergi skool yg dekat sebatang kera jer dengan umah i.









: wish me luck ibu

: udak yg tak sabar nak ke sekolah




p/s: kowang pasan tak i soal tapi i jawap..ermmm eiko mampu.. :)