YuP

Cahaya

January 31, 2013

Small Celebration For Her Birthday

 
Assalamualaikum w.b.t
 
Thanks kepada kawan2 dan saudara mara yang wish bezday anak dara i pada tarikh 15.1.2013 bersamaan hari selasa.. xkisah la yang sms, call, like or comment di FB, instagram and tweet..thank you very2 much..hehehe..ye anak dara i dah masuk 2 tahun..now totally 2 years 17 days (follow by this date)..alhamdulilah dipanjatkan kepada yang Maha Esa di atas limpahan rezeki kurniaan yang tidak terhingga kepada kami berdua..rasa macam sekejap je masa berlalu kan...ok...rmai member2 yang tanya kali nie celebrate bezday umairah xwat besar2an ke cam dulu..memang kami bercadang nak menyambut secara sederhana sahaja pada hari maulud nabi tapi ketika itu berlaku sikit kekangan masa dimana imam di surau kawasan perumahan ebunda i takda masa coz sibuk dengan perarakan maulidur rasul sbb i dan family i bercadang nak wat doa selamat sekali..n then nak buat tarikh lain plak, my parent bezy dengan program2 orang kenduri kendara jiran..last2 kami bercadang celebrate kami2 sahaja di rumah..heheheh...(sowi yer kawan2 nanti bezday uwais anak bujang i pada 22.8.2013 [1 years] akan kami ajak2 ye...insyaallah)... hadiah tuk anak dara sudah pun kami berikan kepada anak dara dengan lebih awal 2 hari, kini just tinggal potong kek sahaja..so we decide decorate ckit2 belon dan hiasan ckit kemudian tempah kek kegemaran umairah iaitu kek coklat berbentuk minnie mouse..hihihihi...
 
: custome umairah

: aksi-aksi princess nur umairah

: sesi memotong kek

: kek favourite nur umairah

: making a simple birthday decoration


Majlis kali nie bolei disifatkan simple tapi amat bermakna bagi kami..hah~!!! lupa nak cite..this time kami hiaskan anak dara kami ala-ala PRINCESS...siap ada kepak rama-rama gitu sekali dengan cekak star dan tongkat magic nye..hahahaha..bila dah pakaikan kat umairah terus anak dara tak nak bukak..kalo lei wat tdo nak gak letak semua benda kat tepi tilam..nie gara-gara dunia fantasi anak dara i..syukran ke hadrat Allah s.w.t segala atas anugerah dan rezeki yang kami perolehi..biarla xkaya harta pun tapi i kaya anak dan ilmu di dunia dan akhirat ..betui tak!!wasalam