YuP

Cahaya

August 2, 2012

Tudung Aidijuma



Assalamualaikum w.b.t



Mula-mula tue suka sangat tengok Datin Norjuma pakai tudung bawal yang kaler wonderful punya..wah~~tapi ntah bila2 lei datang ke butik AJ dan memborong ke semua tudung-tudungnya..yer la kadang2 tue owang lain pakai cantik bila tang kat muka kita tue ada jer tak kena...tapi i memang berminat sangat dengan material serta kaler tudung bawal aidijuma punya..so bila check kat fb, datin mengwar-warkan berita yang booth tudung aidijuma di buka di Karnival Borong Baju Raya @ Selangor.




Maka nyer kebetulan i pergi ke PKNS Shah Alam beli baju raya anak dara so sempat la menyinggah membeli 2 helai tudung bawal kod 204...nak beli yang lain lagi dah kena rembat dengan customer yg kunjung kat ctu sebab takder stok lebih...sangat2 la sedih..jadinya nie la jenis kaler tudung i sempat rembat sebelum owang lain rembat..nak beli online asyik malas dan tertunda jer..hehehehe