YuP

Cahaya

September 7, 2011

Pencuri Gambar Ako

Assalamualaikum w.b.t

A'AAAHHH!!!~~~ hot gler ako...naper lak ko nak curi gambar ako pastu ko tempek-tempek cantik2 n letak kat blog n FB ko besar-besar n kater itu adalah ko..so ridiculous...pls la manyak g gambar-gambar yang cantik n seksi yang ko lei amik n cun..takkan gambar semei-mei ako nak gak ko curi..sapa-sapa yang menjumpai gambar-gambar i dimana-mana pls inform with me n kalo lei copy sekali link mereka-mereka ini..so sapa-sapa nak take any picture to my blog pls get my permission first yak...menyampah ako dengan diaorang ni....menyemak kan suasana jer....................

: gambar nie penah i letak kat my wall twitter


Eidul Fitri Alaf 2011 Part III

Assalamualaikum w.b.t

Cite kali ini i beraya di Segamat, Johor belah hubie..so memang penat gak la..manyak umah g beraya..cam biasa sesi terima duit Nur Umairah..hehehehe...alhamdulilah manyak gak duit Nur Umairah dapat...dlu kalo waktu i kecik2 nak dapat kumpul duit RM150 pun payah..masing2 g RM1 n paling manyak pun RM5..xp rezeki kan..jgn dirungut...tui tak..kali nie photoshoot sempat kat kebun pokok getah pun jadi la...tengok kan ajer la..kot2 berkenaan ngan orang2 yang dlm gambar nie walaupun dah status kawin kan..jgn hubie i udah..okies..LAYANZZZ!!!~~~








: alamak..nampak lak pampers My Queen...ampunkan patik wahai permaisuriku


: My Queen jadi pujaan ramai...next


: with her cousin
: CHAKSSS!!~~~

: air liur My Queen mencurah-curah ke gandum kebun





: posing like "model"